torstai 3. maaliskuuta 2011

Naurislaatikko

viisi annosta

1 kg nauriita
vettä keittämiseen
1 dl kermaa tai kerma-maitoseosta
1 muna
(sulatejuustoa, Koskenlaskija mustal)
suolaa, valkopippuria
päälle: pähkinärouhetta, voita

Valmistus periaatteessa sama kuin lanttulaatikon. Keitä naurislohkot suolalla maustetussa vedessä.
Soseuta nauriit tehosekoittimella tai sauvasekoittimella. Lisää kerma ja kevyesti vatkattu muna, keitinlinetä jos on liian paksua( Lisää sulatejuustonokareita muutama sekaan, jos haluat ).Lisää suola ja ripaus valkopippuria. Painele lusikalla koristekuvioita pintaan, ripottele pähkinärouhe ja muutamia voinokareita päälle. Anna hautua miedossa lämmössä n. 150 astetta 1-2 tuntia.

-Karppaus.info-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti