torstai 5. syyskuuta 2013

Kanelimuroleivät

50 kpl

250 voita
2 1/4 dl sokeria
1 kananmuna
6 1/4 dl vehnäjauhoja
1½ tl soodaa
1½ tl kanelia

Päälle

sokeria
kanelia

1. Vaahdota voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää kananmuna seokseen.

2. Sekoita vehnäjauhoihin sooda ja kaneli. Lisää jauhoseos sokerivaahtoon. Laita taikina jääkaappiin kovettumaan.

3. Kauli taikinasta jauhotetulla alustalla levy ja ota siitä haluamallasi muotilla kuvioita. Perinteisimmät kuviot ovat tähdet ja puolikuut.

4. Ripottele kuvioiden pinnalle sokeria ja kanelia. Paista pikkuleipiä 180 asteisen uunin keskitasolla noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.

-Kotivinkki Jouluherkut 2/2011

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti