keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Piparirenkaat ja täytetyt piparit

N. 20 kpl

½ (250 g) pkt piparitaikinaa
koristeeksi koristelugeeliä ja helmikoristeita
väliin vadelmamarmeladia

1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli taikina leivinpaperin päällä ohueksi levyksi.
2. Ota kahdella erikokoisella pyöreällä muotilla kuvioita taikinalevystä. Nosta keskustat toisen leivinpaperin päälle. Paista molemmat piparipellilliset 180 asteisen uunin keskitasolla 3-4 minuuttia tai kunnes piparit ovat saaneet kauniin värin. Varo polttamasta.
3. Jäähdytä piparit. Koristele renkaat koristelugeelillä ja helmikoristeilla.
4. Laita puoleen pyöreistä keskustoista hilloa ja paina toinen pipari päälle. Koristele päällispiparit koristelugeelillä ja hedelmäkoristeilla.

-Kotivinkki, Jouluherkut 2010-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti