torstai 3. maaliskuuta 2011

Valkosuklaa-piimäpannacotta

8 pientä tai 4 isompaa annosta

2 liivatelehteä
2 dl kuohukermaa
1 kanelitanko
4 rkl sokeria
100 g valkosuklaata
4 dl piimää

Pinnalle:

lakkoja tai lakkahilloa

1. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan 10 minuutiksi. Kiehauta kerma ja kanelitanko, ja anna seisoa 5 minuuttia. Poista kanelitanko ja sekoita joukkoon sokeri ja paloiteltu valkosuklaa.
2. Sulata lionneet liivatteet suklaakermaseokseen ja kaada seos piimään. Sekoita tasaiseksi. Jaa seos tarjoilulaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai yön yli.
3. Nosta lakkoja tai lakkahilloa hyytyneiden pannacottien päälle.

-Kotiliesi 30.11.2010-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti