torstai 3. maaliskuuta 2011

Pähkinäiset toffeepalat

15-20 palaa

2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
3 rkl voita
1½ dl maapähkinävoita
1 limetin raastettu kuori
1 dl ruokotomusokeria

Mittaa kuohukerma ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja keitä hiljalleen poristen 5-8 minuuttia, kunnes seos on kinuskimaisen paksua. Nosta kattila liedeltä.
Lisää voinokareet, maapähkinävoi, raastettu limetin kuori ja ruokotomusokeri. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
Vuoraa leivinpaperilla noin 15 cm x 20 cm kokoinen reunallinen vuoka tai rasia. Painele toffee vuokaan.
Nosta kylmään jähmettymään pariksi tunniksi. Leikkaa pieniksi suupaloiksi.

-Kodin kuvalehti 18.11.2010-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti