20 keskikokoista tai 40 pientä
500 g torttutaikinalevyjä
Täyte:
3/4 dl luumusosetta
(1 rkl konjakkia tai mantelilikööriä)
2 dl valmista vaniljarahkaa
Pinnalle:
tomusokeria
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli palat hieman ohuemmiksi ja leveämmiksi paloiksi. Painele sydänmuotilla taikinasta paloja ja nosta leivinpaperoidulle pellille. Paista 225 asteessa 10-14 minuuttia koosta riippuen. Anna jäähtyä. Revi tai leikkaa sydämet kahteen osaan. Mausta luumusose halutessasi esim. konjakilla ja sekoita sose vaniljarahkaan. Täyte on pehmeää, joten täytä sydämet vasta juuri ennen tarjoilua luumurahkalla. Sirottele pinnalle tomusokeria.
-Yhteishyvä 12/04-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti