keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Hunajaiset taatelimuffinit

12-16 kpl

1 pkt (250 g) kivettömiä taateleita
2½ dl vettä
1 dl juoksevaa margariinia
1 dl kermaviiliä
2 munaa
1½ dl sokeria
3½ dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 rkl kardemummaa
2 tl vaniljasokeria

Pinnalle:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
½ dl tomusokeria
2 rkl hunajaa

Paloittele taatelit ja nosta ne kiehuvaan veteen. Keitä noin 5-10 minuuttia tai kunnes vesi on haihtunut. Anna jäähtyä. Sekoita taatelisoseeseen juokseva margariini ja kermaviili. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan vuorotellen keskenään sekoitetut kuivat aineet ja taatelisose. Nostele muffinivuokiin ja kypsennä 175 asteessa 25-30 minuuttia. Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja sivele jäähtyneiden muffinien pinnalle. Voit vielä koristella nokareella hunajaa.

-Yhteishyvä 12/03-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti