6 annosta
200 g maitosuklaata
4 dl vispikermaa
1 tl kanelia
Koristeeksi:
pistaasipähkinän sydämiä tai hunajamanteleita
Sulata suklaa vesihauteessa. Kuumenna kattilan pohjalla tilkka vettä. Nosta kuumuutta kestävä kulho kattilan päälle ja pilko suklaa kulhoon. Kuumenna kattilaa, kunnes suklaa on sulanut. Älä päästä vesihöyryä suklaan sekaan.
Nosta kulho kattilan päältä ja anna suklaan jäähtyä 15 minuuttia.
Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto suklaan ja kanelin kanssa.
Annostele jälkiruoka valmiiksi tarjoiluastioihin.
Rouhi pistaasinsydämet tai hunajakuorrutetut mantelit. Koristele annokset.
-Kodin kuvalehti 2.12.2010-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti