keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Jolumousse

6 annosta

200 g maitosuklaata
4 dl vispikermaa
1 tl kanelia

Koristeeksi:
pistaasipähkinän sydämiä tai hunajamanteleita

Sulata suklaa vesihauteessa. Kuumenna kattilan pohjalla tilkka vettä. Nosta kuumuutta kestävä kulho kattilan päälle ja pilko suklaa kulhoon. Kuumenna kattilaa, kunnes suklaa on sulanut. Älä päästä vesihöyryä suklaan sekaan.
Nosta kulho kattilan päältä ja anna suklaan jäähtyä 15 minuuttia.
Vaahdota kerma. Sekoita kermavaahto suklaan ja kanelin kanssa.
Annostele jälkiruoka valmiiksi tarjoiluastioihin.
Rouhi pistaasinsydämet tai hunajakuorrutetut mantelit. Koristele annokset.

-Kodin kuvalehti 2.12.2010-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti